Goed om te weten

Hieronder tref je praktische informatie over Kinderdagverblijf Het Elfje. Mocht je meer willen weten of heb je vragen over onderstaande informatie, neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de haal- en brengtijden?

  • Uw kind kan gebracht worden van 7.45 tot 9.00 uur
  • U kunt uw kind weer ophalen van 16.00 tot 17.45 uur

Tussentijds zal om praktische en veiligheidsredenen de deur van het kinderdagverblijf gesloten worden. Wij verzoeken u vriendelijk deze tijden in acht te nemen. Wilt, of moet u hier van afwijken dan kunt u dat met de leiding overleggen.

Wat te doen bij ziekte?

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat jouw kind ziek is, hopelijk zien we hem / haar snel weer terug op ons kinderdagverblijf.

Wij hebben als regel dat zieke kinderen niet toegelaten worden in verband met het ‘aansteken’ van de andere kinderen. Uw kind zal zich als het ziek is thuis in de vertrouwde omgeving prettiger voelen.

Wordt het kind ziek tijdens het verblijf dan zullen wij u bellen en vragen of uw kind opgehaald kan worden. Blijft het kind thuis door ziekte wilt u dit dan voor 9.00 uur aan ons doorgeven?

Kom je snel een keertje kijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kinderdagverblijf en ben je benieuwd naar wat we voor jou en je kindje kunnen betekenen?

Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder met eventuele vragen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 015 – 212 00 61 of stuur ons een email via info@kinderdagverblijfhetelfje.nl.

Om privacy redenen heeft Google Maps uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord