Welkom bij Kinderdagverblijf Het Elfje

Sinds maandag 7 oktober 1996 is de regio Delft en omstreken een nieuw kinderdagverblijf rijker. Op ons kinderdagverblijf zijn 16 full-time plaatsen beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Het Elfje heeft in principe per dag plaats voor drie baby’s (van 8 weken tot 1 jaar) en negen peuters (van 1 tot 4 jaar). De kinderen worden verzorgd door professionele leidsters.

Waar is Het Elfje gevestigd?

Kinderdagverblijf het Elfje in Delft is vanaf 13 juli 2009 gehuisvest aan de Camerlingstraat 2, gelegen in de wijk Voordijkshoorn. Alle voorzieningen zijn aanwezig om uw kind een plezierig en vertrouwd, tweede thuis te bieden, waar het graag naar toe gaat. Er is bovendien voldoende ruimte om veilig buiten te spelen. Kinderdagverblijf het Elfje biedt de kinderen optimale ontwikkelingskansen in een kleine, veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. Er wordt veel aandacht besteed aan creativiteit.

Hoe kom ik in contact?

Ben je op zoek naar kinderopvang in Delft en ben je benieuwd naar ons kinderdagverblijf of heb je vragen Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met ons kinderdagverblijf in Delft via telefoonnummer 015 – 212 00 61 of een email sturen naar info@kinderdagverblijfhetelfje.nl. Of vul het contactformulier in via onze website en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Graag tot snel bij Kinderdagverblijf Het Elfje in Delft!

Logo Muziekkwartier

Muziekles van juf Félice

Elke week komt juf Félice op Kinderdagverblijf Het Elfje om samen met ons muziek te maken. Juf Félice werkt met thema’s die spelen, zoals de seizoenen en de feestdagen. Elke week brengt zij leuke muziekinstrumenten en materialen mee die we kunnen proberen en beleven.

Ook hebben alle leidsters de training muziekkwartier gevolgd zodat wij ons nu muziekkwartier- kinderopvang mogen noemen. De leidsters kunnen nu zelf elke dag een kwartier muziekles geven aan de kinderen. In de training hebben wij geleerd waarom muziek zo belangrijk is voor het brein en hoe we dit kunnen bereiken.

Maar in de eerste plaats is het gewoon erg leuk en beleven alle kinderen, zelfs de baby’s, hier erg veel plezier aan!

Gediplomeerd personeel

Al onze leidsters zijn gediplomeerd, daarnaast blijven wij ons ontwikkelen. Jaarlijks volgen wij de lessen kinder- EHBO en BHV. Dit jaar hebben wij de training Video interactie begeleiding gevolgd (VIB).

Hierbij worden wij onder het werk gefilmd en wordt er met de leidsters gekeken hoe wij werken en hoe de kinderen op ons en elkaar reageren, dit is erg leuk om terug te zien, je ziet op de camerabeelden meer als wanneer je op de groep bezig bent.

Naar aanleiding van deze opnames wordt je bewuster van hoe je dingen doet en hoe er op gereageerd wordt.

De coaches die de VIB training verzorgd hebben gaan ons ook volgend jaar weer coachen. Ook hebben wij dit jaar de training muziekkwartier met veel plezier gevolgd zodat we nu zelf iedere dag een kwartier met de kinderen muziek kunnen maken. In 2019 gaan al onze leidsters de opleiding baby-specialisme volgen.

Kom je snel een keertje kijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kinderdagverblijf en ben je benieuwd naar wat we voor jou en je kindje kunnen betekenen?

Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder met eventuele vragen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 015 – 212 00 61 of stuur ons een email via info@kinderdagverblijfhetelfje.nl.

Om privacy redenen heeft Google Maps uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord