Schrijf je bij ons in

Heb je nog een vraag of wens je meer informatie voordat je je kind bij ons aanmeld? Neem dan even contact met ons op.

LKR-nummer

Vanaf nu vraagt de Belastingdienst om het LRK-nummer. LRK staat voor Landelijk Registratie Kinderopvang. In het LRK worden alle kinderdagverblijven, organisaties voor buitenschoolse opvang, gastouderbureaus en gastouders geregistreerd, die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet Kinderopvang. Ouders hebben vanaf 1 januari 2011 alleen recht op kinderopvangtoeslag als ze gebruik maken van kinderopvang die in het LRK staat. Bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag zal de Belastingdienst vanaf nu vragen naar het LRK-nummer. Het LRK-nummer van ons kinderdagverblijf is 190004836.

Aanvragen kinderopvangtoeslag moet vanaf 2014 binnen 3 maanden

Als uw kinderen naar de kinderopvang gaan, hebt u mogelijk recht op kinderopvangtoeslag. Vanaf 1 januari 2014 moet u de aanvraag indienen binnen drie maanden. Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van de kinderopvang. U kunt recht hebben op de toeslag als zowel u en uw partner werken en  / of studeren. Een tweede voorwaarde is dat uw kind naar een geregistreerde kinderopvang gaat.

Vraagt u kinderopvangtoeslag voor 2014 aan? U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen vanaf de maand waarin u de aanvraag doet en maximaal drie maanden ervoor. voor het aanvragen van kinderopvang toeslag of meer informatie, kijk op toeslagen.nl.

Inschrijfformulier

Velden met * zijn verplicht.

Welke opvangdagen hebben uw voorkeur?

Kom je snel een keertje kijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kinderdagverblijf en ben je benieuwd naar wat we voor jou en je kindje kunnen betekenen?

Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder met eventuele vragen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 015 – 212 00 61 of stuur ons een email via info@kinderdagverblijfhetelfje.nl.

Om privacy redenen heeft Google Maps uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord